Creattitude

Wie ben ik en wat beweegt mij
Het heeft mij vanaf zeer jonge leeftijd geboeid hoe we als mens kunnen samenleven in verbondenheid en co-creatie. Maar ook hoe moeilijk dat is! Wat me daarbij vooral beweegt, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, is de vraag: hoe kan ieder mens tot zijn of haar recht komen in samenleving met anderen?  Hoe kunnen we daarbij iets betekenen voor elkaar?

Ik voel me betrokken bij hoe we als mens bewegen tussen kwetsbaarheid en veerkracht. Ik ben vaak verrast door de creativiteit van mensen in Рsoms langdurige Рmoeilijke situaties; vooral  wanneer ze hun eigen verhaal kunnen vertellen. Ik ben regelmatig onder de indruk van hun moedige gedrag en vindingrijkheid.
Graag breng ik mensen -zowel in coaching als in therapie – in contact met de vitale kracht die ten grondslag kan liggen aan een creatieve en moedige levenshouding in leven en werk. Zo is bij mij de naam voor mijn wijze van begeleiden ontstaan: Creattitude Coaching en Creattitude Therapie

Mark de JongeIk ben geboren in 1957, getrouwd, samen met mijn vrouw heb ik drie volwassen zonen. Sinds bijna 30 jaar sta ik minstens een maal per week op de judomat, elk weekeind geniet ik op mijn wielrennersfiets van de fantastische omgeving van Nijmegen. Met mijn gezin ga ik al 30 jaar naar de westkust van Ierland waar ik een dierbare vriendenkring heb opgebouwd. Verder ben ik een liefhebber van natuur, film, filosofie, taal en schrijven. Inmiddels al veertig jaar beoefen ik diverse vormen van meditatie.

Linkedin