Relatietherapie

Is de liefde voor elkaar ongemerkt onder het tapijt verdwenen door een erg druk en stressvol leven? Ben je uitgekeken op elkaar, of staat je partner je persoonlijk ontwikkeling in de weg?
Is je partner te introvert, of juist te extravert? Heb je teveel ruzie over de opvoeding van kinderen?
Kom je de complexiteit van een samengesteld gezin niet meer te boven? Of ben je elkaar kwijtgeraakt door tragische en erg verdrietige gebeurtenissen?
Ga je scheiden of is het mogelijk moeilijke gebeurtenissen te verwerken en de relatie te vernieuwen?
Belangrijke momenten om ruimte voor een eerlijk gesprek te creƫren.

Relatie begeleiding
De helende werking van nieuwe ruimte maken in relaties, waar je op een andere wijze met elkaar in gesprek raakt kan je opnieuw in contact brengen met elkaars kern. De essentie van je relatie kun je weer tot leven brengen.
Je vindt samen de kracht van positieve verbondenheid terug.

Sinds dertig jaar begeleid ik mensen op een coachende wijze in het vinden en onderhouden van een positief spoor in hun relatie.

Relatietherapie
Bij diepe gekwetstheid en pijn, traumatische gebeurtenissen en verlies is coachende begeleiding niet voldoende en bied ik ook een meer diepgaande relatietherapie aan.

Scheiden
De uitkomst kan ook zijn dan mensen niet meer verder willen of kunnen met elkaar. Dan ondersteun ik mensen om op een positieve wijze uit elkaar te gaan.